Over ons

Ons bureau

Sain milieuadvies is een ingenieursbureau met akoestiek als specialisme. Met onze brede ervaring, praktische instelling en technische achtergrond staan wij u graag bij met heldere adviezen. Een duidelijk advies, met een boodschap, waar u iets aan heeft, daar gaat het om!

Sain milieuadvies onderscheidt zich niet alleen in kwaliteit en praktische bruikbaarheid, in een efficiënte werkwijze en in het meedenken met de klant, maar ook in een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, een hoge mate van service en een correcte nazorg. Onze offertes zijn gebaseerd op een volledig onderzoek, waardoor de kans op meerwerk erg klein is.

Het team

Het team van Sain milieuadvies bestaat uit vier vaste krachten en kan daarnaast terugvallen op een betrouwbare flexibele schil. Onze adviseurs zijn breed inzetbaar maar hebben, vanzelfsprekend, ook hun eigen specialisme. Binnen Sain milieuadvies zijn Sander Barten en Agnes Voerman de eerste aanspreekpunten.

Sander Barten

Sander Barten is sinds 2002 werkzaam als akoestisch adviseur en is sindsdien in aanraking gekomen met vele akoestisch vraagstukken: van eenvoudige berekeningen tot zeer complexe opdrachten. Sander heeft met HTS-werktuigbouwkunde als vooropleiding een gedegen technische achtergrond. Vervolgens heeft hij de Hogere Cursus Akoestiek in Antwerpen in de richtingen lawaaibeheersing en bouwakoestiek gevolgd en in 2004 respectievelijk 2005 met zeer goede cijfers afgerond. Sinds 2009 is hij lid van het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG). Sander is als allround adviseur werkzaam bij Sain milieuadvies en ondersteunt regelmatig gemeentes en regionale uitvoeringsdiensten. De grootste uitdaging zijn voor hem projecten in het kader van ruimtelijke ordening waar verschillende soorten geluid samenkomen.

Agnes Voerman

Agnes Voerman werkt sinds 2007 in het vakgebied en heeft ervaring opgedaan bij diverse adviesbureaus en de overheid. Daar heeft ze kennis opgedaan in de hele breedte van het vakgebied en vele akoestisch onderzoeken en onderzoeken naar luchtkwaliteit uitgevoerd. Sinds 2010 is ze werkzaam bij Sain milieuadvies. Agnes heeft de Hogere Cursus Akoestiek in Antwerpen succesvol afgerond in 2008, is lid van het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG) en kan terugvallen op een gedegen technische universitaire vooropleiding. Agnes is kritisch en deskundig. Ze voert gedegen onderzoek uit en weet dat te vertalen in een goed leesbaar rapport.